Miért velünk?

Zumba óra nagyon sok van Budapesten. A Zumba Team Újpalota tagjaként azonban nem csupán egy fitness órán veszel részt, hanem  egy igazi csapat részese is lehetsz. Tőlünk nem csak egy edzést kapsz, hanem barátokra találhatsz, támogatásra lelhetsz céljaid eléréshez és egy képzett szakember vezeti a foglalkozásokat. Kell ennél több?  

Mi egy csapat vagyunk. Mindenki tudja a másik nevét és mindig egy mosollyal fogadjuk egymást. Szeretettel fogadjuk az új tagokat és örülünk, ha hosszú idő után valaki újból visszatér hozzánk. Már az első alkalommal sem érezd magad kívülállónak köztünk. 

Tagjaink ízig-vérig igazi nők. Fiataltól az idősebbekig, soványtól a teltig mindenki elérheti azt, amiért belevágott a Zumba órák látogatásába. Legyen szó kikapcsolódásról, alakformálásról, fogyásról, testsúly csökkentésről, barátok szerzéséről.  

A Zumba Team Újpalota nem csak egy edző csoport: ha kedved van csatlakozhatsz hozzánk közös programjainkra: kirándulások, kerti partik, bulik és wellness hétvégék várnak a napi edzéseken kívül, hogy kitörhess a szürke hétköznapokból.  

Csatlakozz hozzánk!

Jelentkezz most a Zumba Team Újpalota nagyszerű csapatába és élvezd az életed! Alakformálás, fogyás, barátok, buli - ez vár Rád! 

 Zumba órák Újpalotán (a XV. kerületben - Rubin utca):                           2022. november 10-től: kedd és csütörtök 19:00 Részletek és bejelentkezés a zumba.kingaval@gmail.com címen

© 2017 Zumba Team Újpalota. Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!